alt text

Nyheter inom allt

En blogg som behandlar allt som är livets goda

alt text

Degiga artiklar du måste läsa

Ibland är det fantastiska nyheter, ibland är det inte så kul, men allt ska rapporteras!

alt text

Vill du synas här?

En blogg som hjälper dig frammåt med marknadsföringen!

Renovera badrummet i höst

Efter en varm och solig sommar är det många som anser att det är dags att ge badrummet en makeover. Hösten är perfekt för renoveringar, eftersom temperaturen inte är för varm eller för kall. Det är också då som många firmor är tillgängliga för jobb – om du är ute i rätt tid, det vill säga. Dessutom har du möjlighet att ta hand om allt på en gång, så du slipper springa runt och göra småfix hela tiden. Vi tipsar dig om hur du kan ta tag i dina badrumsrenoveringar Stockholm på bästa sätt.

 

Så här kommer du igång med renoveringen

Så du har äntligen tagit tag i projektet och det är dags att börja renovera Stockholm. Men var ska man börja?

Först och främst, planera budgeten. Renoveringar kan lätt flyga iväg ekonomiskt så det är viktigt att planera framåt. Besluta vad du vill göra själv och vad som ska lämnas åt proffsen. Det är också en bra idé att jämföra priser på olika produkter och tjänster innan du bestämmer dig, särskilt om du har tid och möjlighet att kolla runt på nätet.

När du har planerat budgeten är det dags att börja med själva renoveringen. Börja med de stora grejerna, som golv och väggar. Titta på olika material och fundera på vilket som passar bäst för din stil – låt drömmen leda vägen, men var beredd att jämka med verkligheten om det behövs. Helkaklat är snyggt, men passar det erat badrum Bromma? Sådana saker måste du ta ställning till innan du börjar.

 

Vad ska du tänka på när du renoverar?

Om du ska badrumsrenoveringar Nacka är det viktigt att du tänker på hur du vill använda rummet och vad som passar din budget. Innan du börjar renovera är det också en bra idé att ta reda på vilka material som passar ditt badrum och hur du kan få till den perfekta layouten. Vissa använder sitt badrum mest som en behovsstation, andra som rena spa-anläggningen med musik, regnduschar och annat.

 

Vilka material behöver du?

Om du planerar badrumsrenoveringar Solna i höst finns det några saker du måste tänka på när det gäller material. Först måste du bestämma vilken typ av golv och ytor du vill ha. Om du vill ha en mer rustik look kan sten eller mer kreativt kakel vara rätt väg att gå. Om du vill ha något lite modernare kanske anpassat laminat eller plastmatta passar bättre för dina behov. Du måste också tänka på väggarna; om du planerar att måla eller tapetsera så se till att du väljer en vattentät variant som tål fukten i ett badrum. Glöm inte att ta hänsyn till fixturer och hårdvara du behöver; se till att de matchar den övergripande stilen i ditt nya badrum. Det finns inget som är så synd som att satsa på en klassisk stil, och sedan måste du dras med en vit plastig tvättmaskin från 70-talet.

 

Så här gör du steg för steg

1. Börja med att titta på din badrumsrenovering Lidingö och ta reda på vad som behöver göras. Är det bara ett litet ansiktslyftning som behövs, eller är det en mer omfattande renovering? Gör en lista över allt som behöver göras så att du inte glömmer något. Minnet är bra men kort, trots allt.

2. När du vet vad som ska göras – börja planera. Sätt upp en budget och se till att du har råd med allt du vill göra. Hitta inspiration från olika källor, såsom inredningsmagasin och hemsidor. Prata med grannar. Kolla på nätet!

3. När du har planerat och budgeterat för din renovering är det dags att börja shoppa material och möbler. Hitta de perfekta badrumsskåpen, handdukar, tvättkorgar – gå lite ”wild and crazy”!

 

Några tips för den ambitiöse

Har våra tips sålt dig på att renovera badrummet i höst? Då har vi några avslutande tips på hur du kan gå tillväga.

Först och främst, kom ihåg att det är viktigt att planera ut renoveringen i kombination med övriga livet. Det är lätt att bli trött när man gör allt på en gång, så ta det lugnt och planera steg för steg. Vila när det behövs, eller låt badrumsfirman ta hand om det. Låt inte renoveringen bli ett stressigt projekt, utan ta tid på dig och njut av processen.