alt text

Nyheter inom allt

En blogg som behandlar allt som är livets goda

alt text

Degiga artiklar du måste läsa

Ibland är det fantastiska nyheter, ibland är det inte så kul, men allt ska rapporteras!

alt text

Vill du synas här?

En blogg som hjälper dig frammåt med marknadsföringen!

Hur du blir lika känd som Pewds

Pewdiepie är en svensk komiker och YouTube-personlighet. Han är mest känd för sina videospelskommentarer, vilket har lett honom till att bli den mest prenumererade YouTubern på sajten.

Pewdiepie startade sin YouTube-kanal 2010 och han har laddat upp videor sedan dess – en riktig rekordresa till stjärnglans, nästan som om det var förutbestämt via tarotlinjer. Hans videor är vanligtvis spelrelaterade men han laddar också upp vloggar, sketcher och han gör även samarbeten med andra YouTubers. Pewdiepies popularitet har lett till att han har över 50 miljoner prenumeranter på sin kanal samt 4 miljarder visningar på alla sina videor tillsammans. Han har också väldigt fint hår faktiskt, och använder säkerligen återfuktande balsam.

 

För att bli framgångsrik på YouTube som Pewdiepie bör du skapa kvalitetsinnehåll som din publik kommer att njuta av att titta på och se till att du håller dig konsekvent med dina uppladdningar.

1. Använd en catchy, mem-klar titel

Titeln är det första en läsare kommer att se, så den måste vara tillräckligt medryckande och intressant för att locka dem att läsa ditt inlägg.

En bra titel bör ha följande egenskaper:

-Det ska vara kort, men beskrivande.

-Det ska vara skrivet på ett sätt som är engagerande och uppmärksammat.

-Det ska återspegla innehållet i ditt inlägg. Om du recenserar spel borde du inte göra videos om stopp i avlopp Stockholm, om det inte är för humor.

 

2. Skapa en engagerande miniatyrbild för din video

En videominiatyr är bilden som visas bredvid en video på YouTube, Facebook och Instagram. Det är ofta det första någon ser när de stöter på din video. Det är viktigt att skapa en engagerande miniatyr som får folk att vilja klicka och titta på din video.

Det finns många olika sätt att skapa en övertygande miniatyrbild för din video, men vi visar dig två av de mest populära metoderna i den här artikeln. Skapa en intressant eller uppseendeväckande bild med text över den eller i bakgrunden. Texten ska vara relaterad till vad som händer i bilden och ska vara lätt nog för människor att läsa på långt håll. Skapa ett collage av bilder som relaterar till varandra och lägg sedan till text över dem eller i bakgrunden på en av dem.

 

3. Få ordet med sociala medier och e-postmarknadsföringsstrategier

E-postmarknadsföring är den mest direkta och personliga formen av digital marknadsföring. Du kan använda den för att marknadsföra innehåll, driva trafik och generera potentiella kunder. Din e-postlista kan användas som en tillgång i många år framöver om du behandlar den väl och vårdar den ordentligt. Marknadsföring på sociala medier är ett sätt att nå personer som inte prenumererar på din blogg eller e-postlista, ni vet typerna som knappt har internet och mest surfar efter badrumsrenovering Lidingö. Det är också ett sätt att visa ditt innehåll inför människor som kanske inte är medvetna om att det finns. E-postmarknadsföring är den mest direkta och personliga formen av digital marknadsföring. Du kan använda den för att marknadsföra innehåll, driva trafik och generera potentiella kunder. Din e-postlista kan användas som en tillgång i många år framöver om du behandlar den väl. Ja, så undviker man också kluvna toppar!

 

4. Producera kvalitetsinnehåll för att locka människor till din kanal

Att producera kvalitetsinnehåll är en avgörande del av videomarknadsföring. Det är det som skiljer din video från de andra och gör att den sticker ut.

Innehållet ska vara relevant för nischen, underhållande och informativt. Den ska kunna svara på frågor, lösa problem eller ge lösningar på människors problem.

Slutligen bör innehållet vara unikt och originellt så att du kan bygga en lojal publik som kommer att vilja ha fler av dina videor i framtiden. Det spelar ingen roll VAD din content handlar om; det kan lika gärna vara städfirma Bromma. Det viktigaste är att det är bra!

 

Lycka till på din resa mot att bli en stor YouTuber! Vi tror på dig!