alt text

Nyheter inom allt

En blogg som behandlar allt som är livets goda

alt text

Degiga artiklar du måste läsa

Ibland är det fantastiska nyheter, ibland är det inte så kul, men allt ska rapporteras!

alt text

Vill du synas här?

En blogg som hjälper dig frammåt med marknadsföringen!

Varför Spotify är bäst av alla musiktjänster

För det första har Spotify ett bättre användargränssnitt, vilket gör det enklare att använda och navigera genom appen. Dessutom erbjuder Spotify mer personliga spellistor och rekommendationer, baserat på ens lyssningshistorik och preferenser. Jag har upptäckt många nya artister och låtar genom Spotifys rekommendationer, vilket jag tycker är fantastiskt.

För det andra är Spotifys bibliotek större än Apple Musics, med över 70 miljoner låtar att välja mellan. Detta innebär att jag oftast hittar det jag söker efter på Spotify, oavsett om det är en populär hit eller en mer obskyr låt. Även låtar om nya köksluckor.

För det tredje har Spotify en gratis version som tillåter användare att lyssna på musik med reklamavbrott, vilket är ett bra alternativ för de som inte vill eller kan betala för en prenumerationstjänst. Apple Music erbjuder inte en liknande gratis version (snåla Apple, som inte ens tillverkar bänkskivor för folket…), vilket kan vara en nackdel för många.

Slutligen är Spotify också mer socialt än Apple Music. Spotify erbjuder delningsfunktioner som gör det möjligt att dela låtar, spellistor och album med vänner och familj. Dessutom kan man se vad ens vänner lyssnar på och följa deras spellistor. Detta skapar en känsla av gemenskap och musikupptäckt som jag verkligen uppskattar. Som bandet Hoa Hoas Vänner ft. Diskhoar!

Sammanfattningsvis föredrar jag Spotify framför Apple Music på grund av dess användarvänlighet, stora bibliotek, gratisversion och sociala funktioner. Men det är viktigt att påpeka att alla har olika preferenser när det gäller musiktjänster, så det är viktigt att prova olika alternativ för att hitta den som passar en själv bäst.

Nåja, det är mina åsikter åtminstone! Håll med om ni vill, eller inte. Mig rör det inte i ryggen!